Solid right turn signal indicator on dash


ZYoung4

New Member
Joined
Apr 7, 2021
Messages
4
Location
Baton Rouge
I recently replaced my front headlights with 7in halo LEDs. They have DRL halo w/amber turn signals. Everything worked great until I got in my rear LED taillights. I switched them out and now my right head light is constant amber at DRL. I removed the LED taillights and it’s still having the same issue.
I checked the fuses then replaced the signal switch (by steering column) with EP26 LED signal switch 12.8v.
still having the same consistent issue with my right DRL halo (suppose to be white) being amber. I’m sure this relates to the dash reading a solid right turn signal

-replaced bulbs
-Checked ground
-Headlights were great until I messed with tail lights (back to original position)
-replaced signal switch with EP26
-checked fuses

what am I missing? Why is the indicator remaining on?
 

Chris

Administrator
Staff Member
Ride of the Month Winner
Joined
Sep 28, 2015
Messages
62,417
Location
Florence, AZ
What year is your TJ?

Do you have any burnt out bulbs in the side-markers or other places?

Try removing the turn signal functionality in the halos (assuming you tapped into a turn signal wire) and see what happens.
 
OP
Z

ZYoung4

New Member
Joined
Apr 7, 2021
Messages
4
Location
Baton Rouge
1617854444986.png

1617854445026.png
 
OP
Z

ZYoung4

New Member
Joined
Apr 7, 2021
Messages
4
Location
Baton Rouge
I thought so too. So I removed the LEDs and installed the old taillights back in place and same issue. That’s why I went ahead a replaced the signal switch to LED. Still the same issue.
 

machoheadgames

Member
Supporting Member
Joined
Jan 21, 2021
Messages
52
Location
Dallas, TX
How did you wire everything? If you wired it in such a way that the side markers are hooked to an LED for power, everything will go wonky with the parking lamps/headlights on.
 

Winks42

Member
Joined
Nov 2, 2020
Messages
58
Location
Pennsylvania
This happens to me but I fix it by jiggling the dimmer switch up and down and it fixes itself, mine is probably filled with dirt and dust and yours might be too.
 

Shuttlesworth

Member
Joined
Jul 29, 2020
Messages
56
Location
Upsate SC
I second the indicator switch. Mine lights up all left side indicators when I press the brake pedal. I usually just jiggle it a little and it goes away. Yours could have gone out.